Kvintetten og hæren.

 

Statistisk set burde 5 af kvintettens (!) medlemmer have gjort tjeneste i det danske militær. Virkeligheden forholder sig dog helt anderledes.

Det første, der normalt falder folk ind, når man nævner kvintetten, er ”afspejling af samfundet”. En aften i selskab med KK er som at være til familiefest. Der er det hele: Direktør, offentlig ansatte, studerende, kontanthjælpsmodtager, forældre, enlig (ikke at forveksle med ”ungkarl”),ungkarl (ikke at forveksle med enlig), ansatte i det private, egen virksomhed, hårtab, fedme, sygdomme, PMS osv. Kort sagt: Familien Danmark uden Pia Kjærsgaard.

På et felt skiller vi os dog markant ud: Den danske Jens i KK. Han har aldrig været der, er der ikke og vil næppe nogensinde komme der.

Listen ser således ud:

Rylle:: Frinummer.

Jørgen: Frinummer.

Niels: Overført til Civilforsvaret. (Siden kasseret pga dårlig ryg).

Anders: Nægter. (Kommuneinformation).

LEO: Ingen offentlig tilgængelige oplysninger.

Lars Erik: Nægter. (Kommuneinformation).

Jesper: Frinummer

Lars Kirk: Kasseret. (Opadvendte tæer)

Alle vi i KK har altså hver især, og af vores egne personlige grunde, (heraf mange fysiske) altså valgt ikke at deltage i den farce, den danske hær er.

Vi behøver ikke terrængående køretøjer og våben, for at udtrykke os. Vi har vores musikinstrumenter (og en banjo) og andet behøver vi ikke.

”Jeg har dog engang skudt et egern med en slangebøsse”, afslutter Rylle nedslået.